Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter en een snufje zout toe. 3. Meng tot alle ingrediënten volledig zijn opgenomen. 4. Plaats het deeg in een bakvorm en bak 50min op 165°C.
Ingrediënten
Ingrediënten: Bakmix (volkoren rijstmeel*, aardappelzetmeel*, tapiocazetmeel*), blonde rietsuiker*, glutenvrij bakpoeder*, guargom*. *Biologische landbouw
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 1 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 2,5 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op Roussellerie boerderij...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS
- 500 gr
Deze 100% peulvruchten couscous is gemaakt van enkel het meel van kikkererwten en koraallinzen. Een nieuwe en unieke smaak. Rijk aan vezels en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE LANGE RIJST
- 1 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GROENE BANANENMEEL
- 300 gr
Groen bananenmeel, populair in Afrika of het Caribisch gebied, is een alternatief voor het gebruik van meel dat gluten bevat. De nutritionele...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI SPELT VOL
- 500 gr
100% Speltspirelli. Bevat alle vitamines, mineralen, vezels en spelteiwitten, makkelijk verteerbaar.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CASSAVAMEEL
- 250 gr
Ecoidées Bio Cassavemeel wordt gemaakt van cassavewortels die in India worden geteeld door onafhankelijke producenten die betrokken zijn bij een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIGATE BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE QUINOA
- 750 gr
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter en een snufje zout toe. 3. Meng tot alle ingrediënten volledig zijn opgenomen. 4. Plaats het deeg in een bakvorm en bak 50min op 165°C.