Drie-melkse Tomme kaas van de Monts de Lacaune (+/- 5 kg)
Ingrediënten
schapenMELK, geitenMELK, koeMELK, zout, stremsel, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-schapenlmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
kaas-van-schapenlmelk
Roquefort Papillon AOP (+/- 1,350 kg)
Roquefort AOP (Appelation d'origine protégée), fromage à pâte persillée au lait de brebis cru et entier. Aveyron, France. Disponible en 1/2 pain de...
kaas-van-schapenlmelk
Tomme de Mijoule (+/- 1,2 kg)
Handgemaakte kaas van volle schapenmelk.Zachte kaas met een milde, delicate smaak.Soepele, licht luchtige textuur.Dunne, witgebloemde korst.
kaas-van-schapenlmelk
Fleurs de brebis (+/- 1 kg)
Traditionele productie van zachte gerijpte kaas met een gemengde korst gemaakt van gepasteuriseerde melk3 weken gerijptSmeltzachte, romige textuur...