Gemalen specerijen voor vis, court-bouillon.
Ingrediënten
venkel, tijm, peterselie, laurier
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
WITTE PEPER BOLLETJES
- 50 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens geweekt...
specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
PAARDEBLOEM WORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant uit verschillende segmenten samengesteld, op elkaar gestapeld. Groeit vooral op vochtige plaatsen. TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
VROUWENMANTEL BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Deze plant dankt zijn naam aan de rood-roze druppels die men 's morgens op zijn blaadjes vindt en die werden geoogst door...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING UIENSLIERTEN
- 60 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar voor het oplossen van problemen is deze...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...
specerijen-kruiden-en-planten
CITROENTIJM BLAD
- 50 gr
provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY BLAD
- 13 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING FENEGRIEKPOEDER
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Het wordt over het algemeen gebruikt bij de bereiding van...