Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels kruiden toe per liter soep bij het begin van het koken. Ook geschikt voor het maken van een bouillon.Vanaf het begin is Cook toegewijd aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van producenten in deze verre landen. Door er eerst heen te gaan en dan de juiste prijs te betalen. Sinds 2002 hebben ze deze verplichting gerealiseerd door het Bio Équitable-logo, beheerd door Ecocert.
Ingrediënten
Tomaten (Spanje, Italië) Ui (Egypte), koreanderzaad (Frankrijk, Spanje, Turkije) Spaanse piment (Spanje), kurkumma (Madagascar, Indië), Daslook (Kroatië), Koreanderblad (Duitsland, Oostenrijk), Lavas (Oostenrijk), Gember (Madagascar, Indië)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY BLAD
- 13 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
BRUIN MOSTERDZAAD
- 65 gr
Bruine mosterd, ook wel donkere mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING DASLOOK
- 16 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark....
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN GEBROKEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
TIJM BLAD
- 50 gr
Thijm als thee voorkomt en verlicht keelpijn, ook geschikt voor kinderen. Heerlijke geur! Citroenthijm is veel zachter om drinken. Traditioneel...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS STERK
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING DASLOOK
- 45 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark....
specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON POEDER
- 35 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen-kruiden-en-planten
PETERSELIE
- 10 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 100 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen-kruiden-en-planten
CAJUN KRUIDEN
- 35 gr
Mengeling met een uitgesproken kruidige en geparfumeerde smaak, past bij verschillende gerechten. Oorspronkelijk bedoeld voor bij schaaldieren en...
specerijen-kruiden-en-planten
KLISWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: wortel van een plant uit ongecultiveerd gebied, met grote bladen en met de ook door kinderen gekende zich vasthakende...
specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN POEDER
- 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
TABOULE KRUIDEN
- 17 gr
1 theelepel per 100 g griesmeel. Ook geschikt voor pastasalades, rijst, quinoa enz ...
Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels kruiden toe per liter soep bij het begin van het koken. Ook geschikt voor het maken van een bouillon.Vanaf het begin is Cook toegewijd aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van producenten in deze verre landen. Door er eerst heen te gaan en dan de juiste prijs te betalen. Sinds 2002 hebben ze deze verplichting gerealiseerd door het Bio Équitable-logo, beheerd door Ecocert.