Deze zonnebloempasta heeft een fijne en lichte smaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel, of als sausbasis.
Ingrediënten
Geroosterde zonnebloempitten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
PERZIKBELEG
- 330 gr
Perzik beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
HELE AMANDELPUREE
- 300 gr
Onze amandelen, geteeld in de Pinoso-vallei, zijn afkomstig van mediterrane variëteiten met delicate orgeade-smaken. Voor deze puree hebben we de...
spreads
CHOCOLADE CRUNCHY
- 750 gr
De "CRUNCHY Chocolate" spread is het resultaat van een associatie tussen hazelnoten en cacao.Deze knapperige versie is gewoonweg onweerstaanbaar.We...
spreads
PINDAPASTA CRUNCHY
- 250 gr
Een speciale pindavariëteit geeft de crunchy pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Lekker op je boterham en een heerlijke...
spreads
CHOCAMORE AMANDEL SINAAS CACAO
- 350 gr
De chocomore is gemaakt van amandelen en cacao. Zijn originele smaak komt van de sinaasschil en de gebruikte zoetstof is ruwe rietsuiker. Zijn hoge...
spreads
BRAAMBESSENBELEG
- 330 gr
Braambessen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te...
spreads
WITTE AMANDELPASTA
- 700 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...
spreads
SESAMPASTA MIX 50/50 - TAHIN
- 250 gr
Tahin sesampasta mix is gemaakt van 50% ongepeld sesamzaad en 50% gepeld sesamzaad. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel en ook lekker...
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 350 gr
Volle amandelpasta van amandelen op houtvuur geroosterd en langzaam gemalen voor een betere verteerbaarheid en betere bewaring van de waardevolle...
spreads
WITTE AMANDELPASTA RAUW 30°
- 700 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...
spreads
WITTE AMANDELPASTA
- 350 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...