Suggestie: vis, marinade, court-bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
aromatische-kruiden
BASILICUM BLAD
- 15 gr
Lekker in tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot. Zeer indringende, bloemige en...
aromatische-kruiden
PRECO - DASLOOK
- 500 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark....
aromatische-kruiden
SALIE
- 500 gr
Salie is een natuurlijk ontsmettingsmiddel voor mond en ademhalingsorganen. Saliethee helpt bij verkoudheden en zweertjes in de mond.Medicinale...
aromatische-kruiden
DASLOOK
- 16 gr
Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele...
aromatische-kruiden
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
aromatische-kruiden
WILDE MARJOLEIN
- 13 gr
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak. Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. Voorzorg gebruik: de essentie...
aromatische-kruiden
PETERSELIE
- 10 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
BIESLOOK FIJNGESNEDEN
- 15 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
aromatische-kruiden
LAVAS
- 10 gr
Suggestie: sauzen, soepen, ovengerechten. Ook wel Maggikruid genoemd, omdat de smaak wat lijkt op deze beroemde kruiderij.
aromatische-kruiden
PETERSELIE VLOKKEN BLAADJES 4MM
- 500 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
Suggestie: vis, marinade, court-bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.