JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 500 gr

Productinformatie
Referentie : AZJ4
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 3
Minimum afname : 1
EAN : 5425006840071
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Peulvruchten
Subcategorie : Bonen

Productbeschrijving

Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere azuki bonen. Ze zijn rijk aan fosfor, potassium, ijzer en calcium. RECEPT:Laat 250gr gewassen azukibonen een nacht weken in water. Afgieten en koken in 2 maal het volume water gedurende 1 uur, op klein vuur. Voeg zout toe op het eind van de kooktijd. Voeg indien nodig kokend water toe na 30-45'. Breng op smaak met verse kruiden en een beetje geroosterde seamolie. Voor nog meer voedingsstoffen een stukje kombu zeewier toevoegen tijdens het koken.


Ingrediënten
japanse hokkaido azukibonen

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

14 andere producten in dezelfde categorie: