VAJRA

Er zijn 171 producten.

Item 1-48 van 171 in totaal item(s)
granen
AMARANT - 25 kg
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...

(REF : AM3)

granen
HAVER demeter - 25 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...

(REF : DMAV3)

paneermeel-en-bindmiddelen
PANEERMEEL - 20 kg
Zeer fijne broodkruimels om voedingsmiddelen te paneren.Om verschillende voedingsmiddelen te paneren : bvb tofu of seitan in schijven. Zet klaar in...

(REF : CH3)

griesmeel-en-andere-bereidingen
4 GRANENCOUSCOUS - 20 kg
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...

(REF : CO4C3)

granen
TARWE demeter - 25 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.

(REF : DMFR3)

meel
TARWEMEEL 65% (T65) - 25 kg
Wit tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.

(REF : FF43)

griesmeel-en-andere-bereidingen
COUSCOUS - 20 kg
Tarwe tot meel gemalen en dan bevochtigd geeft couscous. Het is een typisch Berbers gerecht, geliefd in talrijke landen.

(REF : CO3)

griesmeel-en-andere-bereidingen
SPELTCOUSCOUS - 20 kg
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...

(REF : CEP3)

griesmeel-en-andere-bereidingen
RIJST & MAIS COUSCOUS - 15 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...

(REF : CMR3)

granen
SPELT demeter - 25 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...

(REF : DMEP3)

meel
GIERSTMEEL - 20 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.

(REF : FMI3)

meel
SPECIAAL TARWEMEEL VOOR SEITAN - 25 kg
Seitan tarwebloem is een glutenrijke tarwemeel-variant.

(REF : FSY3)

meel
AARDAPPELZETMEEL - 25 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.

(REF : FECP3)

soja
SOJAVEZELS FIJN - 10 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : CPSHB3)

soja
SOJAVEZELS GROF - 10 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : CPSMB3)

bonen
AZUKIBONEN - 25 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB3)

meel
RIJSTMEEL 100% (T150) - 25 kg

(REF : FRC3)

rijst
VOLLE LANGE RIJST - 25 kg

(REF : RL3)

griesmeel-en-andere-bereidingen
POLENTA - 25 kg

(REF : FMP3)

bonen
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 30 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ3)

bonen
ZWARTE BONEN - 25 kg
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN3)

bonen
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 30 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ3)

gedroogde-vruchten
VIJGEN - 10 kg
Gedroogde vijgen zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen (vooral kalium) en voedingsvezels. Men kan ze zo eten of ook toevoegen aan talrijke zoete...

(REF : FSFB4)

granen
GLUTENGIERST HUANGMI - 25 kg
Gele gierst aanbevolen bij makrobiotiek. Heeft meer smaak en is minder droog dan de witte

(REF : MIG3)

griesmeel-en-andere-bereidingen
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS - 15 kg

(REF : COPC3)

rijst
WITTE LANGE RIJST - 25 kg

(REF : RLBL3)

bonen
RODE NIERBONEN - 25 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR3)

granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT" - 25 kg
Kasha is geroosterde boekweit. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Bevat wondhelende rutine en wordt...

(REF : KA3)

linzen
BELGISCHE KORAALLINZEN - 20 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...

(REF : LR3)

oliehoudende-zaden
ONTVET WIT AMANDELMEEL - 10 kg

(REF : FSAF4)

GUAR GUM
  • Nieuw
bakkerij-en-banketingredienten
GUAR GUM - 10 kg

(REF : GOMG3)

linzen
ZWARTE LINZEN BELUGA - 25 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...

(REF : LN3)

linzen
BELGISCHE GROENE LINZEN - 20 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...

(REF : LV3)

granen
"POP CORN" MAIS - 25 kg
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie opwarmen in een kookpot, hierbij de mais popcorn in één...

(REF : PC3)

granen
GIERST - 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...

(REF : MI3)

granen
GERST demeter - 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...

(REF : DMOR3)

granen
EENKOORN demeter - 25 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...

(REF : EPPD3)

erwten
KIKKERERWTEN demeter - 25 kg
Het biodynamische keurmerk Demeter staat voor de puurste vorm van landbouw. Biodynamische telers koesteren de natuurlijke bodemvruchtbaarheid van...

(REF : PCHD3)

erwten
GEDROOGDE ERWTEN - 25 kg
De gedroogde erwt, in zijn geheel of gebroken geconsumeerd, is afkomstig van dezelfde plant die de erwt produceert. De gedroogde erwt wordt geoogst...

(REF : PS3)

granen
QUINOA BELGISCH - 25 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...

(REF : QU3)

granen
BELGISCHE RODE QUINOA - 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...

(REF : QUR3)

granen
WITTE BASMATI RIJST demeter - 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...

(REF : RBBLD3)

granen
VOLLE BASMATI RIJST demeter - 25 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...

(REF : RBBD3)

granen
WITTE JASMIJN RIJST - 25 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....

(REF : RJB3)

granen
BRUINE JASMIJN RIJST - 25 kg
Thai bruine jasmijn rijst is enkel gepeld, hij is dus rijk aan al zijn mineralen en vitaminen. Door zijn subtiele geur is bruine jasmijn rijst zeer...

(REF : RJ3)

granen
ZWARTE JASMIJN RIJST - 25 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...

(REF : RJN3)

granen
WITTE RONDE RIJST - 25 kg
Witte rijst is zowel geschikt voor desserts als voor hartige gerechten. Hij is minder voedzaam dan volle ou halfvolle rijst maar hij is ideaal voor...

(REF : RBL3)

granen
RODE KERALA RIJST - 25 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...

(REF : RRK3)