COOK

Er zijn 249 producten.

Item 1-48 van 249 in totaal item(s)
specerijen-kruiden-en-planten
DASLOOK - 16 gr
Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele...

(REF : COAO1)

specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOK POEDER - 45 gr
Knoflook, de koning van de kruiden! Deze poedervorm is uiterst praktisch om je gerechten in één oogopslag op smaak te brengen!. Gebruiksaanwijzing:...

(REF : COAI1)

specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOKGRIES - 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...

(REF : COAS1)

specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOKGRIES - 100 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...

(REF : COAS2)

specerijen-kruiden-en-planten
DILLEBLAD - 15 gr
Suggestie: vis, marinade, court-bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.

(REF : COAN2)

specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD - 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...

(REF : COAN1)

specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER BLAD - 15 gr
Suggestie: Oosterse en Indische keuken.

(REF : COCF1)

specerijen-kruiden-en-planten
SJALOTGRIES - 40 gr
Suggestie: vinaigrette, sauzen, vlees

(REF : COEC1)

specerijen-kruiden-en-planten
CITROENSCHIL GEMALEN - 32 gr
gebak, snoepgoed, pannenkoekjes, punch, sangria

(REF : COECI1)

specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES - 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...

(REF : COAV1)

specerijen-kruiden-en-planten
ROZE PEPER - 20 gr
De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in...

(REF : COBR1)

specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAD - 15 gr
Lekker in tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot. Zeer indringende, bloemige en...

(REF : COBA1)

specerijen-kruiden-en-planten
KANEEL GEMALEN - 35 gr
Zoete geur, zoet en aangenaam aroma, delicaat maar intens. Levendige en duidelijk gedefinieerde smaak.Kaneel is de gedroogde bast van de...

(REF : COCA1)

specerijen-kruiden-en-planten
KANEEL STOK - 12 gr
Zoete geur, zoet en aangenaam aroma, delicaat maar intens. Levendige en duidelijk gedefinieerde smaak.Kaneel is de gedroogde bast van de...

(REF : COCA2)

specerijen-kruiden-en-planten
JENEVERBES - 25 gr
Aangenaam, bitterzoet aroma, dat doet denken aan jenever. Zoete smaak, met een nasmaak van dennen en terpentijn.

(REF : COGE1)

specerijen-kruiden-en-planten
LAVAS - 10 gr
Suggestie: sauzen, soepen, ovengerechten. Ook wel Maggikruid genoemd, omdat de smaak wat lijkt op deze beroemde kruiderij.

(REF : COLI1)

specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON HEEL - 25 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...

(REF : COCD1)

specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON POEDER - 35 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...

(REF : COCD2)

specerijen-kruiden-en-planten
KARWIJZAAD - 45 gr
Schermbloemig zaad van de anijsfamilie, geproduceerd in Noord-Europa. De geur en smaak van karwij is scherp en licht bitter. Ze voegen een...

(REF : COCV1)

specerijen-kruiden-en-planten
MAANZAAD - 55 gr
Maanzaadjes bevatten essentiële vetzuren, vezels en vitamine B, A, E en C. Ze bevatten ook mineralen en eiwitten.

(REF : COPAV1)

specerijen-kruiden-en-planten
GROENE PEPER OP VOCHT - 55 gr
Te gebruiken in sauzen, marinades, vlees, vis, wild, terrines.

(REF : COPV1)

specerijen-kruiden-en-planten
MIERIKSWORTEL POEDER - 45 gr
Verhoogt de smaak van sauzen en vlees, zoals mosterd

(REF : CORF1)

specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK FIJNGESNEDEN - 15 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").

(REF : COCI1)

specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK TUBES - 6 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").

(REF : COCI2)

specerijen-kruiden-en-planten
KRUIDNAGEL HEEL - 30 gr
Bio duurzame handelIndringend, warm en rijk aroma. Sterke, scherpe en scherpe smaak.Kruidnagel zijn niet-uitgekomen knoppen van een kleine...

(REF : COCG1)

specerijen-kruiden-en-planten
KRUIDNAGEL POEDER - 45 gr
bio duurzame handelDoordringend aroma, warm en rijk. Sterke smaak, bitter-pikant.De kruidnagels zijn ongeopende knoppen van een kleine boom met...

(REF : COCG2)

specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER HEEL - 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter. Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...

(REF : COCO1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING BASILICUM BLAD - 15 gr
Goed met tomaten sla's, pizza's, pasta's, enz.

(REF : ECOBA1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KANEEL POEDER - 35 gr
varieteit "kaneel van Ceylan" geteeld in Madagascar

(REF : ECOCA1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING TIJM BLAD - 15 gr
Provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...

(REF : ECOTH1)

specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER GEMALEN - 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter.Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...

(REF : COCO2)

specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN HEEL - 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...

(REF : COCM1)

specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN POEDER - 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...

(REF : COCM2)

specerijen-kruiden-en-planten
KURKUMA POEDER - 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...

(REF : COCC1)

specerijen-kruiden-en-planten
TIJM BLAD - 15 gr
Provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...

(REF : COTH1)

specerijen-kruiden-en-planten
KRUIDENTUILTJE - 30 gr
Goed bij groentensoepen, sausen of stoofschotels.

(REF : COBG1)

specerijen-kruiden-en-planten
APPELSIENSCHIL GEMALEN - 32 gr
Het is geen sinaasappelseizoen en je zou graag wat pit willen toevoegen aan je gerechtje? Onze gedroogde zeste is voor jou gemaakt!...

(REF : COOR1)

specerijen-kruiden-en-planten
DRAGON BLAD - 15 gr
Fijn en indringend aroma, anijssmaak. Gebruik voor vulling, kaas, gemengde boters, marinades, seitan, tofu, groenten, vulling, etc. Stimulans,...

(REF : COES1)

specerijen-kruiden-en-planten
VENKELZAAD - 30 gr
Smaak leunt dicht aan bij die van anijs, minder zoet, met een lichte kamferachtige noot. Kan gebruikt worden voor kazen, soepen, salades,...

(REF : COFE1)

specerijen-kruiden-en-planten
VENKEL GEMALEN - 30 gr
Het is bekend dat venkel spijsverteringsstoornissen behandelt. Het helpt onder andere dyspepsie, winderigheid, gebrek aan eetlust of aerofagie te...

(REF : COFM1)

specerijen-kruiden-en-planten
FENEGRIEK GEMALEN - 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Kan gebruikt worden voor curry, augurken, chutney,...

(REF : COFG1)

specerijen-kruiden-en-planten
CURRY - 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte

(REF : COCU1)

specerijen-kruiden-en-planten
CURRY MADRAS - 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte

(REF : COCUM1)

specerijen-kruiden-en-planten
TANDOORI KRUIDEN - 35 gr
Meng met yoghurt of marineer vlees of vis ermee.

(REF : COMTA)

specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN - 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...

(REF : COGA1)

specerijen-kruiden-en-planten
GEMBER GEMALEN - 30 gr
Het is een tropische kruidachtige plant met lange, zeer geurige bladeren. Vanaf de hoogte van 1,50 m heeft gember een bijzonder zonnige ligging en...

(REF : COGI1)

specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN - 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...

(REF : COMA1)

specerijen-kruiden-en-planten
GEEL MOSTERDZAAD - 60 gr
Gele mosterd, ook wel witte mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...

(REF : COMO1)