BORD A BORD

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (100 g)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...

(REF : 30003)

zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (300 gr)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...

(REF : 30004)

zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier provençaals (100 gr)
Ontdek de Provençaalse tartaar van zeewier, een must voor je zomerse aperitief! Perfect gemarineerd met mediterrane smaken, is het de perfecte...

(REF : 30005)

zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier met paprika (100 gr)
Geniet van ongeëvenaard gebruiksgemak met Zeewier Tartaar met Geroosterde Peper. Gewoon openen, uitsmeren en genieten! Dit recept verwent de...

(REF : 30002)

spreads
Guacamole van wortel, gekonfijte citroen, amandel & zeewier (120gr)
Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft...

(REF : 30010)

spreads
Guacamole van zoete aardappel, kokosmelk & zeewier (120gr)
Wil je iets exotisch Bretons proberen? Deze heerlijke creatie combineert de zoetheid van zoete aardappelen, de gulheid van Fairtrade kokosmelk en...

(REF : 30011)

spreads
Guacamole van erwten, basilicum, amandelen en zeewier (120gr)
Dit recept is het meest Franse van de drie GWAK Bord à Bord! Als een wandeling door een moestuin, met de zoetheid van doperwten en de frisheid van...

(REF : 30012)

zeevruchtenbereiding
Tsukudani - Kombu zeewier gekonfijt (100 gr)
Tsukudani, een Japans recept met een eeuwenoude oorsprong, is door Bord à bord opnieuw uitgedacht met Royal Kombu uit Bretagne en biedt een unieke...

(REF : 30001)