Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.
Ingrediënten
Volle lange Italiaanse rijst
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 5 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BRUINE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Thai bruine jasmijn rijst is enkel gepeld, hij is dus rijk aan al zijn mineralen en vitaminen. Door zijn subtiele geur is bruine jasmijn rijst zeer...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BULGUR
- 5 kg
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BELGISCHE RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE LINZEN BELUGA
- 5 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten kiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog vuur...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 15 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOORGEKOOKT RIJSTMEEL
- 3 kg
Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KLEINE SPELT demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BOEKWEIT
- 5 kg
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.