JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN
- 30 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere azuki bonen. Ze zijn rijk aan fosfor, potassium, ijzer en calcium. RECEPT:Laat 250gr gewassen azukibonen een nacht weken in water. Afgieten en koken in 2 maal het volume water gedurende 1 uur, op klein vuur. Voeg zout toe op het eind van de kooktijd. Voeg indien nodig kokend water toe na 30-45'. Breng op smaak met verse kruiden en een beetje geroosterde seamolie. Voor nog meer voedingsstoffen een stukje kombu zeewier toevoegen tijdens het koken.
Ingrediënten
japanse hokkaido azukibonen
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN
- 5 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
AZUKIBONEN
- 5 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in een dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BRUINE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Thai bruine jasmijn rijst is enkel gepeld, hij is dus rijk aan al zijn mineralen en vitaminen. Door zijn subtiele geur is bruine jasmijn rijst zeer...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BULGUR
- 25 kg
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
HAVER demeter
- 25 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RIJST & MAIS COUSCOUS
- 5 kg
Couscous van rijst en maïs. Tot meel gemalen, daarna bevochtigd. Rijst en maïs geven een uitstekende couscous die geen gluten bevat.Basisrecept :1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPELT demeter
- 5 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 25 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels.Carnaroli rijst garandeert...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GROENE SOJA
- 25 kg
Groene soja wordt voornamelijk gekiemd geconsumeerd maar kan ook gekookt gegeten worden samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
TARWE demeter
- 25 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GIERST
- 5 kg
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
PANEERMEEL
- 20 kg
Zeer fijne broodkruimels om voedingsmiddelen te paneren.Om verschillende voedingsmiddelen te paneren : bvb tofu of seitan in schijven. Zet klaar in...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SOJAVEZELS FIJN
- 10 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere azuki bonen. Ze zijn rijk aan fosfor, potassium, ijzer en calcium. RECEPT:Laat 250gr gewassen azukibonen een nacht weken in water. Afgieten en koken in 2 maal het volume water gedurende 1 uur, op klein vuur. Voeg zout toe op het eind van de kooktijd. Voeg indien nodig kokend water toe na 30-45'. Breng op smaak met verse kruiden en een beetje geroosterde seamolie. Voor nog meer voedingsstoffen een stukje kombu zeewier toevoegen tijdens het koken.