WIT BOEKWEITMEEL - 5 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : FSB2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425006841160
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : BULK
Subcategorie : Bulk meel

Productbeschrijving

Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een kom 1½ kop wit boekweitmeel, 1 snuifje zout, 3/4 kop tarwemeel. 3 opgeklopte eieren bijvoegen, 2 ½ kopjes melk er onder kloppen + 3 eetlepels gesmolten boter. Met een plastiek folie afdekken, zodanig dat de oppervlakte van het deeg geraakt wordt, koelen gedurende 2 uur. Voor het gebruik het deeg op kamertemperatuur laten komen. Heerlijk met ahornsiroop !


Ingrediënten
boekweit

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150) - 5 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...

(REF : FF12)

bulk-meel
WIT BOEKWEITMEEL - 25 kg
Wit boekweitmeel is veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een...

(REF : FSB3)

bulk-meel
5 GRANENMEEL - 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...

(REF : F5C3)

bulk-meel
GLUTENPOEDER - 25 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...

(REF : GLB3)

bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65) - 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEBL3)

bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150) - 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FE3)

bulk-meel
HAVERMEEL 82% (T110) - 5 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...

(REF : FA2)

bulk-meel
QUINOAMEEL - 5 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...

(REF : FQU2)

bulk-meel
RIJSTMEEL WIT - 25 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...

(REF : FRI3)

bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110) - 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEB2)

bulk-meel
RIJSTMEEL 100% (T150) - 25 kg

(REF : FRC3)

bulk-meel
ROGGEMEEL 100% demeter - 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...

(REF : FSED12)

bulk-meel
TARWEMEEL 65% (T65) - 25 kg
Wit tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.

(REF : FF43)

bulk-meel
GLUTENPOEDER - 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...

(REF : GLB2)

bulk-meel
MAISZETMEEL - 25 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...

(REF : FECM3)

bulk-meel
MEERGRANENMEEL - 5 kg
Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...

(REF : F7C2)