ROGGEMEEL 100% demeter
- 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125gr suiker,...
bulk-meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 25 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
bulk-meel
AARDAPPELZETMEEL
- 5 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
BAKPOEDER
- 25 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...
bulk-meel
MAISZETMEEL
- 25 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 5 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
MAÏSMEEL
- 25 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
bulk-meel
TARWEMEEL 85% (T110)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...
bulk-meel
RIJSTMEEL WIT
- 5 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
bulk-meel
GLUTENPOEDER
- 5 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
bulk-meel
LICHT GERSTEMEEL
- 20 kg
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.