ROGGEMEEL 100% demeter
- 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
GLUTENPOEDER
- 25 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
bulk-meel
MEERGRANENMEEL
- 25 kg
Meergranen meel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
bulk-meel
GIERSTMEEL
- 20 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
bulk-meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 5 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
QUINOAMEEL
- 5 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 25 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die door Christine en Francis Dumortier wordt geteeld op de Roussellerie...
bulk-meel
TAPIOCAMEEL
- 25 kg
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
bulk-meel
RIJSTMEEL WIT
- 25 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 5 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...
bulk-meel
KASTANJEMEEL
- 20 kg
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...
bulk-meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en lauwwarm water. Kneed samen gedurende 15 minuten om tot een niet te harde bol deeg. Laat 3 à 4 uur rijzen op kamertemperatuur, tot verdubbeling van het volume. Vorm kleine broodjes, bakken op 230°. Een holle klank wanneer er op de bodem van het brood geklopt wordt, geeft aan dat de broodjes gebakken zijn.