Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk + 250ml room aan de kook. In een kom 30gr maizena oplossen in 50 ml koud water en dit mengsel bij de kokende vloeistof doen. De saus dikt onmiddellijk in, 3 minuten blijven roeren, zouten, peper toevoegen en van het vuur nemen. Om groenten of tofu te begeleiden. Voor een lichtere saus, rijst-of havermelk gebruiken en soja-of haverroom.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
GIERSTMEEL
- 20 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
bulk-meel
MEERGRANENMEEL
- 25 kg
Meergranen meel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...
bulk-meel
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 25 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die door Christine en Francis Dumortier wordt geteeld op de Roussellerie...
bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
TARWEMEEL 65% (T65)
- 5 kg
Wit tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.T65 geeft aan dat het om zeer sterk gebuilde bloem met kiemen gaat.
bulk-meel
AARDAPPELZETMEEL
- 25 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
bulk-meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Wit boekweitmeel is veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een...
bulk-meel
MAISZETMEEL
- 5 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken.
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
PANNENKOEKENMEEL
- 25 kg
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk + 250ml room aan de kook. In een kom 30gr maizena oplossen in 50 ml koud water en dit mengsel bij de kokende vloeistof doen. De saus dikt onmiddellijk in, 3 minuten blijven roeren, zouten, peper toevoegen en van het vuur nemen. Om groenten of tofu te begeleiden. Voor een lichtere saus, rijst-of havermelk gebruiken en soja-of haverroom.