ZWARTE KNOFLOOK APERITIEF KOEKJES
- 90 gr
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.
Ingrediënten
Tarwebloem* T65, zonnebloemolie*, zwarte knoflook* (6,8%)*, zonnebloemolie*, gedehydrateerde ongeraffineerde tarwestroop*, zeezout, bakpoeder: natriumcarbonaten, geconcentreerd citroensap* . * = afkomstig uit biologische landbouw.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES CHILI MULTIPACK
- 5x4 gr
Heerlijke zeewiersnack met een pikante toets. Gemaakt met vijf eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea,...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SPELTGRISSINI
- 125 gr
Smakelijke spelt breadsticks, extra vierge olijfolie geeft een uniek aroma aan het produkt.
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS MET TRUFFELSMAAK
- 40 gr
Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
RICE CRACKERS OLIJFOLIE ZOUT
- 50 gr
Deze rijstcrackers met zeewier hebben een unieke textuur en zijn gemaakt van zoete rijst die zwelt en knapperig wordt tijdens het bakken.
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
PAPRIKA AARDAPPELCHIPS
- 125 gr
De biologische chips van Lucien hebben met paprikasmaak zijn authentiek. Dankzij onze traditionele slow-cooking methode garanderen wij een...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS NACHO CHEESE
- 150 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES KURKUMA
- 4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN
- 100 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS LINZEN PAPRIKA
- 40 gr
De heerljike Probios chips, gemaakt op basis van groenten, zonnebloemolie en zonder palmolie.Deze chipis zijn knapperig en heerlijk, ideaal als...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
PEPER AARDAPPELCHIPS
- 125 gr
De biologische chips van Lucien hebben een pepersmaak en zijn authentiek. Dankzij onze traditionele slow-cooking methode garanderen wij een...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
GEZOUTEN AARDAPPELCHIPS
- 125 gr
De biologische chips van Lucien hebben een licht zoute smaak en zijn authentiek. Dankzij onze traditionele slow-cooking methode garanderen wij een...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CRACKERS MET VOLLE RIJST
- 40 gr
Deze Japanse lichte, krokante en glutenvrije crackers zijn perfect vervaardigd. Een heerlijke manier om ten volle te genieten van de weldaden van...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN CURRY
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
RIJSTCRACKERS MET ZWART SESAMZAAD
- 40 gr
Deze Japanse lichte, krokante en glutenvrije crackers zijn perfect vervaardigd. Een heerlijke manier om ten volle te genieten van de weldaden van...
‹ ›
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.