ZWARTE KNOFLOOK APERITIEF KOEKJES
- 90 gr
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.
Ingrediënten
Tarwebloem* T65, zonnebloemolie*, zwarte knoflook* (6,8%)*, zonnebloemolie*, gedehydrateerde ongeraffineerde tarwestroop*, zeezout, bakpoeder: natriumcarbonaten, geconcentreerd citroensap* . * = afkomstig uit biologische landbouw.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
RIJSTCRACKERS NORI TAMARI
- 40 gr
Deze Japanse lichte, krokante en glutenvrije crackers zijn perfect vervaardigd. Een heerlijke manier om ten volle te genieten van de weldaden van...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN PEPER
- 40 gr
De heerlijke Probios chips gemaakt op groenten, zonnebloemolie en zonder palmolie. De chips zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES GEMBER
- 4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES CHILI MULTIPACK
- 5x4 gr
Heerlijke zeewiersnack met een pikante toets. Gemaakt met vijf eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea,...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES KURKUMA
- 4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS NATUUR
- 75 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS LINZEN PAPRIKA
- 40 gr
De heerljike Probios chips, gemaakt op basis van groenten, zonnebloemolie en zonder palmolie.Deze chipis zijn knapperig en heerlijk, ideaal als...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN
- 100 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS LINZEN ROZEMARIJN
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn knapperig en heerlijk, ideaal als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES MULTIPACK
- 5x4 gr
Het Clearspring zeewier gamma werd uitgebreid met deze nieuwe, fijne, lichte en knapperige nori snacks (lichte fijne zeewiervellen). Gemaakt van 4...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS MET TRUFFELSMAAK
- 40 gr
Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS CHILI
- 75 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips met parika van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN CURRY
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
‹ ›
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.