Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en gefrituurd in olijf- en zonnebloemolie, wat een gouden kleur en een perfecte krokante textuur geeft. Ze worden op smaak gebracht met stukjes gevriesdroogde truffel (0.45%) voor een uitzonderlijke smaak.Gebruikstips : Om te eten bij het aperitief of als basis voor een toast. In een artisjoke puree dippen of in een olijvenpasta met truffel voor nieuwe smaken en een origineel aperitief.
Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en gefrituurd in olijf- en zonnebloemolie, wat een gouden kleur en een perfecte krokante textuur geeft. Ze worden op smaak gebracht met stukjes gevriesdroogde truffel (0.45%) voor een uitzonderlijke smaak.Gebruikstips : Om te eten bij het aperitief of als basis voor een toast. In een artisjoke puree dippen of in een olijvenpasta met truffel voor nieuwe smaken en een origineel aperitief.