CHIPS MET TRUFFELSMAAK
- 40 gr
Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en gefrituurd in olijf- en zonnebloemolie, wat een gouden kleur en een perfecte krokante textuur geeft. Ze worden op smaak gebracht met stukjes gevriesdroogde truffel (0.45%) voor een uitzonderlijke smaak.Gebruikstips : Om te eten bij het aperitief of als basis voor een toast. In een artisjoke puree dippen of in een olijvenpasta met truffel voor nieuwe smaken en een origineel aperitief.
Ingrediënten
Aardappel 64%, zonnebloemolie 31%, natuurlijk aroma 4.97%, zout, truffel (tuber aestivum) 0.03%
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SNACK AMANDEL TAMARI
- 30 gr
De amandelen komen uit Sicilië en zijn bestreken met Clearspring tamari. Een nieuwe smaaksensatie om van te genieten op elk moment van de dag of...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES CHILI MULTIPACK
- 5x4 gr
Heerlijke zeewiersnack met een pikante toets. Gemaakt met vijf eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea,...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS PAPRIKA
- 75 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips met parika van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
ONGEZOUTEN AARDAPPELCHIPS
- 125 gr
De biologische chips van Lucien hebben een natuurlijke smaak en zijn authentiek. Dankzij onze traditionele slow-cooking methode garanderen wij een...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS NATUUR
- 150 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
ZWARTE KNOFLOOK APERITIEF KOEKJES
- 90 gr
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS LINZEN PAPRIKA
- 40 gr
De heerljike Probios chips, gemaakt op basis van groenten, zonnebloemolie en zonder palmolie.Deze chipis zijn knapperig en heerlijk, ideaal als...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN PEPER
- 40 gr
De heerlijke Probios chips gemaakt op groenten, zonnebloemolie en zonder palmolie. De chips zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TARWECRACKERS
- 300 gr
De tarwe crackers zijn met zuurdesem en volle tarwemeel gemaakt. Heerlijk met uw favoriet beleg maar ook natuur als droog tussendoortje.
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
RIJSTCRACKERS PEPER TAMARI
- 40 gr
Deze Japanse lichte, krokante en glutenvrije crackers zijn perfect vervaardigd. Een heerlijke manier om ten volle te genieten van de weldaden van...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SPELTGRISSINI
- 125 gr
Smakelijke spelt breadsticks, extra vierge olijfolie geeft een uniek aroma aan het produkt.
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS NACHO CHEESE
- 150 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES GEMBER
- 4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES KURKUMA MULTIPACK
- 5x4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES GEMBER MULTIPACK
- 5x4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
‹ ›
Aardappelchips met zwarte truffelGeraffineerde chips, een must bij het aperitief ! Ze worden bereid met aardappelen van eerste kwaliteit en gefrituurd in olijf- en zonnebloemolie, wat een gouden kleur en een perfecte krokante textuur geeft. Ze worden op smaak gebracht met stukjes gevriesdroogde truffel (0.45%) voor een uitzonderlijke smaak.Gebruikstips : Om te eten bij het aperitief of als basis voor een toast. In een artisjoke puree dippen of in een olijvenpasta met truffel voor nieuwe smaken en een origineel aperitief.