De zachte smaak en de buitengewone textuur van kersen gecombineerd met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder zoet dan de klassieke confituren.Kan worden gebruikt op de boterham of als vulling in flappen en gebakjes.- hoog fruit gehalte.- zonder geraffineerde suikers.Hoewel alle zorg werd besteed aan het verwijderen van de kersenpitten, kunnen er kleine stukjes overblijven.Waarom mag het de naam confituur niet dragen?Wanneer fruitsap wordt gebruikt als ingrediënt om rietsuiker te vervangen daalt het algemeen gehalte aan suiker (en aan calorieën). Zo wordt de benaming "confituur" vervangen door FRUITBELEG voor dit type product.
De zachte smaak en de buitengewone textuur van kersen gecombineerd met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder zoet dan de klassieke confituren.Kan worden gebruikt op de boterham of als vulling in flappen en gebakjes.- hoog fruit gehalte.- zonder geraffineerde suikers.Hoewel alle zorg werd besteed aan het verwijderen van de kersenpitten, kunnen er kleine stukjes overblijven.Waarom mag het de naam confituur niet dragen?Wanneer fruitsap wordt gebruikt als ingrediënt om rietsuiker te vervangen daalt het algemeen gehalte aan suiker (en aan calorieën). Zo wordt de benaming "confituur" vervangen door FRUITBELEG voor dit type product.