De biologische gepofte maïscrackers zijn licht en krokant en zijn een verrukkelijk tussendoortje recht uit het zakje of met beleg en spreads. Ze zijn gezond, vetarm en een lekker alternatief voor brood en andere crackers. Zoals met al onze Clearspringproducten gebruiken we enkel authentieke en duurzame ingrediënten. We werken met traditionele producenten die producten in kleine oplage leveren met een uitstekende smaak, ideaal voedsel voor onze klanten.Onze maïscrackers worden gemaakt in België met GM-vrije maïs uit Italië, er is enkel een snuifje Altantisch zeezout aan toegevoegd, ongeraffineerd zodat alle gezonde mineralen nog aanwezig zijn. Zoals alle Clearspring producten werden ook deze maïscrackers ontwikkeld als een gezonde snack die past in elk dieet. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook glutenvrij, rijk aan vezels en bevatten minder dan 5% vet.Door hun krokante beet en hun popcornsmaak proeven ze naar meer. Probeer ze eens met een zwarte olijvenpasta afgewerkt met mangosalso en maïs of met een laagje smeuige dillecrème en enkele stukjes fijngehakte walnoot en granaatappel.
De biologische gepofte maïscrackers zijn licht en krokant en zijn een verrukkelijk tussendoortje recht uit het zakje of met beleg en spreads. Ze zijn gezond, vetarm en een lekker alternatief voor brood en andere crackers. Zoals met al onze Clearspringproducten gebruiken we enkel authentieke en duurzame ingrediënten. We werken met traditionele producenten die producten in kleine oplage leveren met een uitstekende smaak, ideaal voedsel voor onze klanten.Onze maïscrackers worden gemaakt in België met GM-vrije maïs uit Italië, er is enkel een snuifje Altantisch zeezout aan toegevoegd, ongeraffineerd zodat alle gezonde mineralen nog aanwezig zijn. Zoals alle Clearspring producten werden ook deze maïscrackers ontwikkeld als een gezonde snack die past in elk dieet. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook glutenvrij, rijk aan vezels en bevatten minder dan 5% vet.Door hun krokante beet en hun popcornsmaak proeven ze naar meer. Probeer ze eens met een zwarte olijvenpasta afgewerkt met mangosalso en maïs of met een laagje smeuige dillecrème en enkele stukjes fijngehakte walnoot en granaatappel.