Geit Ribeaupierre (+/- 3,5 kg)
Ingrediënten
Melk, stremsel, fermenten, zout, rode bacteriën
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Le Père Daniel (+/- 240 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en...
geitenmelk
Rolletje geitenkaas (150 gr)
Bûche de chèvre is een zachte kaas met een bloomachtige korst, waarvan de smaak zich na verloop van tijd ontwikkelt. Hij heeft een smeltende...
geitenmelk
Verse pimpelmees Gatli (145 gr) BULK
Deze verse geitenkaas dankt zijn naam aan de bijnaam die Daniel, de kaasmeester, destijds kreeg en die “geitenfokker” betekent. De kaas is wit,...
geitenmelk
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...
geitenmelk
Crottin affiné (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 15 dagen. De naam komt van het woord “crot” in Berrichon (een Romaanse taal),...