PRECO - Geitenkaas halfdroog met okkernoot (125 gr)
Ingrediënten
MELK, zout, stremsel, fermenten, NOTEN, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
geitenmelk
Pyramide met as (210 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. Hij dankt zijn naam aan zijn piramidevorm. De korst is afgewerkt met houtskool,...
geitenmelk
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
geitenmelk
Chèvre (geit) de Wavreumont (+/- 2 kg)
Chèvre de Wavreumont (Monastère Saint Remacle) is een biologische kaas met een natuurlijke korst en een halfharde witte kaasmassa. Het is een...
geitenmelk
PRECO - Caprice de chevron (+/- 750 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een...
schapenmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
geitenmelk
Bouyguette VRAC (150 gr)
Nadat de wrongel minstens 24 uur heeft uitgelekt, wordt de Bouyguette met de hand gevormd in een doek waarvan de plooien nog zichtbaar zijn. Zijn...