Geitenkaas met spek (2 x 65 gr)
Ingrediënten
MELK, zout, stremsel, fermenten, spek (varkenvlees, kruiden, zeezout)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
PRECO - Sainte Maure Natuur (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...
geitenmelk
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
geitenmelk
De twee cabécous (2 x 70 gr)
Deze traditionele melkzuurkaas uit het zuidwesten van Frankrijk is klein van formaat en ontwikkelt een krachtige smaak naarmate hij langer rijpt...
geitenmelk
Tomme du Doyard (+/- 2 kg)
Deze geperste geitenkaas rijpt 2 tot 3 maanden in onze kelders. De naam komt van de plaats naast de kaasmakerij, in de Condroz. De natuurlijke...
geitenmelk
Geitenkaaspasta - chavrou stijl (125 gr)
Deze geitenkaaspasta is het resultaat van echte expertise! Mild, fris en smeltend, met een vleugje Guérande-zout, zal hij ouders en kinderen zeker...
geitenmelk
Chèvre (geit) de Wavreumont (+/- 2 kg)
Chèvre de Wavreumont (Monastère Saint Remacle) is een biologische kaas met een natuurlijke korst en een halfharde witte kaasmassa. Het is een...
geitenmelk
Geitenbrie (+/- 1,6 kg)
Een romige Brie van biologische geitenmelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.