Maquée (platte kaas) van geitenmelk (200 gr)
Ingrediënten
Rauwe geitenMELK, stremsel, melkzuurdesem
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Le Caprice de Chevron (275 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een...
geitenmelk
Merlijn natuur (+/- 1,8 kg)
Merlijn is een gerijpte geitenkaas die op traditionele wijze laag voor laag wordt opgeschept. Deze ronde kaas heeft een zachte, smeltende en...
geitenmelk
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
geitenmelk
Mekkertaler (+/- 8 kg)
Dankzij traditionele knowhow is deze heerlijke geitenkaas met zijn mooie ronde gaten (type Emmental) gemaakt volgens een speciaal recept. Een milde...
geitenmelk
Le Père Daniel (+/- 240 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en...
geitenmelk
Petite rouelle met as (155 gr)
Cendrée, deze melkzuurkaas heeft geen kern, maar wel veel body en een originele vorm, waarin alle smaken van een opscheplepelkaas harmonieus zijn...
geitenmelk
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...