Maquée (platte kaas) van geitenmelk (200 gr)
Ingrediënten
Rauwe geitenMELK, stremsel, melkzuurdesem
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Chevrin (+/- 230 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in een kelder. De naam komt van het oude bijvoeglijk naamwoord voor “alles wat...
geitenmelk
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
geitenmelk
Geitenbrie met fenegriek (+/- 1,5kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
geitenmelk
Le Père Daniel (+/- 240 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en...
geitenmelk
Geitenbrie (+/- 1,6 kg)
Een romige Brie van biologische geitenmelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.