Cabécou komt van het Occitaanse woord voor geit, Cabre. Onder de bloomachtige korst onthult deze zachte kaas een smeltende kern die zich na verloop van tijd ontwikkelt. Hij bevat geen dierlijk stremsel en is dus geschikt voor vegetariërs.
Ingrediënten
MELK, zout, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
geitenmelk
Rolletje geitenkaas (150 gr)
Bûche de chèvre is een zachte kaas met een bloomachtige korst, waarvan de smaak zich na verloop van tijd ontwikkelt. Hij heeft een smeltende...
schapenmelk
Lactosevrije Feta (150g)
Maak kennis met authentieke Griekse Feta BOB gemaakt van biologische schapen- en geitenmelk. De lactosevrije versie van Danatel maakt indruk met...
geitenmelk
Crottin affiné (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 15 dagen. De naam komt van het woord “crot” in Berrichon (een Romaanse taal),...
geitenmelk
Le Caprice de Chevron (275 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een...
geitenmelk
Merlijn Madrid (+/- 1,8 kg)
Merlijn is een gerijpte geitenkaas die op traditionele wijze laag voor laag wordt opgeschept. Deze ronde kaas heeft een zachte, smeltende en...
geitenmelk
PRECO - Geitenkaas faisselle (250 g)
Faisselle is een verse geitenkaas. De naam komt van de mandvormige vorm die een “faisselle” wordt genoemd en waarin de gestremde melk wordt...
geitenmelk
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...
geitenmelk
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...
‹ ›
Cabécou komt van het Occitaanse woord voor geit, Cabre. Onder de bloomachtige korst onthult deze zachte kaas een smeltende kern die zich na verloop van tijd ontwikkelt. Hij bevat geen dierlijk stremsel en is dus geschikt voor vegetariërs.