Geitenbrie met fenegriek (+/- 1,5kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, fenegriek, penicillium
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
schapenmelk
Tomme 3 soorten melk (+/- 2,2 kg)
Handgevormde kaas gemaakt van 3 volle melken (schapen-, koeien- en geitenmelk).Semi-geperste kaas met een soepele, licht open textuur.Koperbruine...
geitenmelk
Le Crottin van geitenmelk (2 x 60 gr)
Crottin van geitenmelk is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een aparte kaas met een stevige textuur die zich na verloop van tijd...
geitenmelk
Gouda van geit fenegriek (+/- 5 kg)
Mèkkerstee Fenugrec is een biologische geitenkaas die een licht nootachtige smaak krijgt door de toevoeging van fenegriekzaad. Deze geitenkaas is 8...
geitenmelk
Bouyguette VRAC (150 gr)
Nadat de wrongel minstens 24 uur heeft uitgelekt, wordt de Bouyguette met de hand gevormd in een doek waarvan de plooien nog zichtbaar zijn. Zijn...
geitenmelk
Pyramide met as (210 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. Hij dankt zijn naam aan zijn piramidevorm. De korst is afgewerkt met houtskool,...
‹ ›
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc meilleur pour la santé car il contient plus d’acides gras (Omega 3 et ALC - acide linoléique conjugué) lesquels sont bénéfiques pour le cœur et les vaisseaux sanguins.Aucun additif n’est ajouté lors de la production du fromage. Beaucoup d’atten...