PRECO - Caprice de chevron (+/- 750 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een sterke caprylachtige smaak. Hij kan ook warm worden gegeten in quiche, pasta, enz.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde geitenMELK, zout, MELKfermenten, penicillium, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Sainte Maure met as (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...
geitenmelk
Geitenkaas Gouda met bloemen (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
geitenmelk
Tomme du Doyard (+/- 2 kg)
Deze geperste geitenkaas rijpt 2 tot 3 maanden in onze kelders. De naam komt van de plaats naast de kaasmakerij, in de Condroz. De natuurlijke...
geitenmelk
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
geitenmelk
Le Cabécou (3 x 35 gr)
Cabécou komt van het Occitaanse woord voor geit, Cabre. Onder de bloomachtige korst onthult deze zachte kaas een smeltende kern die zich na verloop...
geitenmelk
Geitenbrie met fenegriek (+/- 1,5kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
‹ ›
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een sterke caprylachtige smaak. Hij kan ook warm worden gegeten in quiche, pasta, enz.