Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.
Ingrediënten
Volle lange rijst uit Italië
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 500 gr
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HENNEPMEEL demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOORGEKOOKT RIJSTMEEL
- 400 gr
Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLONI RUSTICI BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Macaroni pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAISZETMEEL
- 400 gr
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGE demeter
- 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HALFVOL SPELTMEEL T80
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL WIT T55
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAÏSMEEL
- 500 gr
Rijk aan antioxidanten, beschermt maïs het lichaam tegen de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Het wordt gebruikt om brood, pannenkoeken en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HALFVOL EENKOORNMEEL T80
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI SPELT VOL
- 500 gr
100% Speltspirelli. Bevat alle vitamines, mineralen, vezels en spelteiwitten, makkelijk verteerbaar.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE RONDE RIJST
- 500 gr
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.