Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de B group (B1, 3, 5, 6) en voedingsvezels. Om bruine rijst goed op te nemen is het belangrijk van het goed te koken en kauwen.Rijst met groenten : 1 gehakte ui aanstoven in een bodem olijfolie. Hierbij 1 maat gewassen rijst doen, 1 wortel, 1 raap en 1 stengel selder, in stukjes gesneden. 2 maten water bijvoegen, zouten en aan de kook brengen. Laat 50 minuten koken op zacht vuur op een warmteverdeelplaatje.