Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen (magnesium, zinc, ijzer en koper), en bevat ook lysine, een essentieel aminozuur.Een nacht laten weken in koud water. Afgieten en koken in 1,5 keer zijn volume water gedurende 30 minuten op zacht vuur. Op smaak brengen met olie, zout en vers gehakte kruiden.
Ingrediënten
Demeter spelt
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE RONDE RIJST
- 500 gr
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ZOETE AARDAPPELMEEL
- 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOERENBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET POMPOEN
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en pompoen. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 500 gr
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENGIERST HUANGMI
- 500 gr
Gele gierst aanbevolen bij makrobiotiek. Heeft meer smaak en is minder droog dan de witte
granen-meel-griesmeel-en-pasta
AARDAPPELZETMEEL
- 500 gr
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOL BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANEERMEEL
- 300 gr
Zeer fijne broodkruimels om voedingsmiddelen te paneren.Om verschillende voedingsmiddelen te paneren : bvb tofu of seitan in schijven. Zet klaar in...
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen (magnesium, zinc, ijzer en koper), en bevat ook lysine, een essentieel aminozuur.Een nacht laten weken in koud water. Afgieten en koken in 1,5 keer zijn volume water gedurende 30 minuten op zacht vuur. Op smaak brengen met olie, zout en vers gehakte kruiden.