MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150) - 500 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : FAK4
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006840491
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Granen, meel, griesmeel en pasta

Productbeschrijving

Dit biologische meel van oude khorasan tarwe van het merk KAMUT®, dat gewaardeerd wordt om zijn voedingskwaliteiten en hoge eiwitgehalte (12-18%), heeft een subtiele notensmaak; ideaal voor het maken van heerlijk brood, koekjes, pasta en andere culinaire bereidingen! Hoewel niet glutenvrij, lijkt dit meel goed te worden verdragen door mensen met een gevoeligheid voor moderne tarwe.


Ingrediënten
KAMUT® khorasan tarwe

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85% - 2,5 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op Roussellerie boerderij...

(REF : FDU22)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE RODE QUINOA - 500 gr
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...

(REF : QUR4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter - 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.

(REF : DMFR4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T65 - 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGFB1)

WITTE LANGE RIJST
  • Nieuw
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE LANGE RIJST - 1 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...

(REF : RLBL1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTCOUSCOUS - 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...

(REF : CEP4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE RONDE RIJST - 500 gr
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...

(REF : RR4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
REGENWOUD RIJST - 400 gr
Rainforest Javaanse rijst, ook wel bekend als regenwoudrijst, is vernoemd naar de smaken die vrijkomen en die doen denken aan aroma's van tropische...

(REF : ESRF1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAGLIATELLE VOLKOREN HARDE TARWE SE - 250 gr

(REF : PATT4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGEMEEL 100% demeter - 500 gr
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...

(REF : FSED14)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
COOKIES MIX - 375 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter...

(REF : SBICO4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS - 500 gr
Deze 100% peulvruchten couscous is gemaakt van enkel het meel van kikkererwten en koraallinzen. Een nieuwe en unieke smaak. Rijk aan vezels en...

(REF : COPC4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE BASMATI RIJST demeter - 750 gr
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...

(REF : RBBD4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERSTEMEEL - 500 gr
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...

(REF : FO4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
KASTANJEMEEL - 500 gr
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...

(REF : FCH4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
KOKOSMEEL - 500 gr
Ons netwerk voor kokosnoten bevindt zich in de "Coconut Triangle" in het Westen van Sri Lanka: deze regio is erkend voor de intense en zeer...

(REF : ASFCO1)