WITTE BASMATI RIJST
- 25 kg
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1 kop rijst, 2 kaneelstokken, 10 hele kardamomzaden, zout en 100gr boter. Laat 2 minuten koken en zet het vuur op minimum sterkte. Kook nog 10 minuten, doof het vuur, en laat nog 10 minuten rusten onder deksel opdat de rijst goed zwelt. Gaat goed samen met indische gerechten.
Ingrediënten
witte basmatirijst
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
"POP CORN" MAÏS
- 5 kg
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen
BELGISCHE RODE QUINOA
- 500 gr
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 500 gr
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 5 kg
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen
HAVER demeter
- 25 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
AMARANT
- 25 kg
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...
granen
BOEKWEIT GEPELD
- 25 kg
Traditioneel wordt boekweit in Oost Europa en Azië gegeten. Met zijn smaak van hazelnoot is boekweit zeer voedzaam. Hij is rijk aan eiwitten, aan...
granen
WITTE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
granen
GIERST
- 5 kg
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
granen
TARWE demeter
- 5 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Ronde rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.
granen
WITTE RONDE RIJST
- 5 kg
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
BELGISCHE RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
EENKOORN demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 5 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept...
‹ ›
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1 kop rijst, 2 kaneelstokken, 10 hele kardamomzaden, zout en 100gr boter. Laat 2 minuten koken en zet het vuur op minimum sterkte. Kook nog 10 minuten, doof het vuur, en laat nog 10 minuten rusten onder deksel opdat de rijst goed zwelt. Gaat goed samen met indische gerechten.