Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen (magnesium, zinc, ijzer en koper), en bevat ook lysine, een essentieel aminozuur.Een nacht laten weken in koud water. Afgieten en koken in 1,5 keer zijn volume water gedurende 30 minuten op zacht vuur. Op smaak brengen met olie, zout en vers gehakte kruiden.
Ingrediënten
Demeter spelt
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
HAVER demeter
- 500 gr
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
WITTE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
granen
SPELT demeter
- 500 gr
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
RODE KERALA RIJST
- 5 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
granen
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 25 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
granen
GERST demeter
- 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
EENKOORN demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten kiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog vuur...
granen
BULGUR
- 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 5 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept...
granen
GIERST
- 5 kg
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
granen
HAVER demeter
- 25 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...
granen
SORGHUM
- 5 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
EENKOORN demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
‹ ›
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen (magnesium, zinc, ijzer en koper), en bevat ook lysine, een essentieel aminozuur.Een nacht laten weken in koud water. Afgieten en koken in 1,5 keer zijn volume water gedurende 30 minuten op zacht vuur. Op smaak brengen met olie, zout en vers gehakte kruiden.