VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1 minuut en dan een snuifje fijn zout toevoegen, afdekken en vervolgens 40 minuten op zeer zacht vuur laten verder koken zonder het deksel op te heffen. Men kan de rijst meer aroma geven door er een 1/2 stokje kaneel en kardemom zaadjes bij te voegen. Op smaak brengen met een stuk boter, bestrooien met verse koriander.
Ingrediënten
volle basmatirijst demeter kwaliteit
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
BELGISCHE QUINOA
- 750 gr
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 25 kg
Kasha is geroosterde boekweit. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Bevat wondhelende rutine en wordt...
granen
SPELT demeter
- 5 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
BULGUR
- 5 kg
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Ronde rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.
granen
BULGUR
- 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 5 kg
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...
granen
GERST demeter
- 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
RODE KERALA RIJST
- 5 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
granen
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...
granen
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 25 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels.Carnaroli rijst garandeert...
granen
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen
TRIO VAN QUINOA
- 250 gr
Een aantrekkelijke mix van witte, rode en zwarte quinoa die super eenvoudig te bereiden is. Het is verpakt in een magnetronbestendig zakje, voor...
granen
BELGISCHE RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
‹ ›
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1 minuut en dan een snuifje fijn zout toevoegen, afdekken en vervolgens 40 minuten op zeer zacht vuur laten verder koken zonder het deksel op te heffen. Men kan de rijst meer aroma geven door er een 1/2 stokje kaneel en kardemom zaadjes bij te voegen. Op smaak brengen met een stuk boter, bestrooien met verse koriander.