VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1 minuut en dan een snuifje fijn zout toevoegen, afdekken en vervolgens 40 minuten op zeer zacht vuur laten verder koken zonder het deksel op te heffen. Men kan de rijst meer aroma geven door er een 1/2 stokje kaneel en kardemom zaadjes bij te voegen. Op smaak brengen met een stuk boter, bestrooien met verse koriander.
Ingrediënten
volle basmatirijst demeter kwaliteit
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
AMARANT
- 500 gr
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...
granen
AMARANT
- 25 kg
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Ronde rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.
granen
SPELT demeter
- 5 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 5 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
granen
BULGUR
- 5 kg
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
WITTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
granen
WITTE RONDE RIJST
- 5 kg
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 25 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen
ROGGE demeter
- 25 kg
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen
HAVER demeter
- 500 gr
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
EENKOORN demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
TARWE demeter
- 5 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
ROGGE demeter
- 5 kg
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
‹ ›
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1 minuut en dan een snuifje fijn zout toevoegen, afdekken en vervolgens 40 minuten op zeer zacht vuur laten verder koken zonder het deksel op te heffen. Men kan de rijst meer aroma geven door er een 1/2 stokje kaneel en kardemom zaadjes bij te voegen. Op smaak brengen met een stuk boter, bestrooien met verse koriander.