Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.
Ingrediënten
Demeter rogge
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 5 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels. Carnaroli rijst...
granen
HAVER demeter
- 5 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
SPELT demeter
- 5 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...
granen
WITTE RONDE RIJST
- 5 kg
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen
GIERST
- 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...
granen
ROGGE demeter
- 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 25 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen
GERST demeter
- 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 500 gr
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen
BOEKWEIT GEPELD
- 25 kg
Traditioneel wordt boekweit in Oost Europa en Azië gegeten. Met zijn smaak van hazelnoot is boekweit zeer voedzaam. Hij is rijk aan eiwitten, aan...
granen
TRIO VAN QUINOA
- 250 gr
Een aantrekkelijke mix van witte, rode en zwarte quinoa die super eenvoudig te bereiden is. Het is verpakt in een magnetronbestendig zakje, voor...
granen
QUINOA BELGISCH
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
QUINOA (PERU)
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
‹ ›
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.