Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.
Ingrediënten
Demeter rogge
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
BELGISCHE QUINOA
- 750 gr
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
HALFVOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met...
granen
GERST demeter
- 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
VOLLE LANGE RIJST
- 5 kg
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
granen
BRUINE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Thai bruine jasmijn rijst is enkel gepeld, hij is dus rijk aan al zijn mineralen en vitaminen. Door zijn subtiele geur is bruine jasmijn rijst zeer...
granen
WITTE RONDE RIJST
- 25 kg
Witte rijst is zowel geschikt voor desserts als voor hartige gerechten. Hij is minder voedzaam dan volle ou halfvolle rijst maar hij is ideaal voor...
granen
WITTE RONDE RIJST
- 5 kg
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
granen
BOEKWEIT
- 500 gr
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen
WILDE RIJST CANADA
- 25 kg
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de...
granen
HAVER demeter
- 500 gr
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 5 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels. Carnaroli rijst...
granen
"POP CORN" MAÏS
- 5 kg
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen
SPELT demeter
- 5 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
VOLLE BASMATI RIJST
- 25 kg
Volle basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
granen
QUINOA BELGISCH
- 25 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
‹ ›
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.