Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B en van nature glutenvrij.RECEPT:In een kookpot 1 kop Kasha doen, hierbij 1,5x zijn volume aan kokend water doen met 1 blokje plantaardige bouillon en het groen van een halve prei doen, fijngesneden en even aangestoofd in 1 soeplepel zonnebloemolie. De kookpot toedekken en laten zwellen gedurende 15 minuten op zeer zacht vuur.
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B en van nature glutenvrij.RECEPT:In een kookpot 1 kop Kasha doen, hierbij 1,5x zijn volume aan kokend water doen met 1 blokje plantaardige bouillon en het groen van een halve prei doen, fijngesneden en even aangestoofd in 1 soeplepel zonnebloemolie. De kookpot toedekken en laten zwellen gedurende 15 minuten op zeer zacht vuur.