Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
RODE KERALA RIJST
- 25 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
granen
ROGGE demeter
- 25 kg
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen
QUINOA BELGISCH
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 5 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept...
granen
BOEKWEIT
- 5 kg
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen
SPELT demeter
- 5 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
BELGISCHE RODE QUINOA
- 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
BELGISCHE RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
SORGHUM
- 5 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Ronde rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.
granen
WITTE RONDE RIJST
- 5 kg
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen
BELGISCHE RODE QUINOA
- 500 gr
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
GIERST
- 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...
granen
BOEKWEIT
- 500 gr
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen
EENKOORN demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
‹ ›
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.