PICKLES RODE BIET DULSE KRUIDEN
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
Ingrediënten
Rode biet 55%*, water, witte wijnazijn*, suiker*, dulse zeewier*4%, zout, kruidenmix 0,4% (venkelzaad, roze peper, komijn, koriander), kerrie*. *Van biologische landbouw
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
groenten-en-peulvruchten
PICKLES COURGETTE KOMBU ROYAL CURRY
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
groenten-en-peulvruchten
RODE BONEN
- 400 gr
Deze rode bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
LINZEN demeter
- 350 gr
Opmerking: er kan soms verkleuring aan de bovenkant van de bokaal optreden. Dit owv oxidatie, het is een natuurlijk proces en heeft in geen geval...
groenten-en-peulvruchten
GEDROOGDE TOMATEN
- 300 gr
Deze tomaten worden alleen gedroogd in de Apulische zon en koud bewerkt om al hun aroma's te behouden.
groenten-en-peulvruchten
KIKKERERWTEN
- 400 gr
Deze kikkererwten in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
LUPINES IN PEKELVOCHT
- 280 gr
Lupine of lupinibonen zijn de gele peulvruchtzaden van het geslacht Lupinus. Ze worden traditioneel gegeten als gebeitst snackvoedsel, voornamelijk...
groenten-en-peulvruchten
ZWARTE BONEN
- 400 gr
Deze zwarte bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
MAIS NATUUR
- 340 gr
Italiaanse,verse maïs van Probios,geteeld in Italië en binnen een dag verwerkt, verpakt binnen 6 uur na het plukken!Zo behouden ze de smaak en...
- Niet op voorraad
- Sold out
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.