

VOORBESTELLING - Groen Selder (1 st) - cat. 2 (Belgïe)


Groene selderij heeft knapperige stelen met een frisse, licht zilte smaak. Lekker rauw in reepjes met dipsaus, in salades of gekookt in soepen, sauzen en stoofgerechten. De bladeren kunnen ook als kruid gebruikt worden. Rijk aan vezels, mineralen en frisheid – een onmisbare groente voor een gezonde keuken.
(REF : 2057)
(REF : 3062)
(REF : 2107)
(REF : 1491)
(REF : 3059)
(REF : 1037)
(REF : 1095)
(REF : 3055)
(REF : 1307)
(REF : 1482)
(REF : 2101)
(REF : 1515)
(REF : 1006)
(REF : 2100)
(REF : 1009)
(REF : 1278)
Groene selderij heeft knapperige stelen met een frisse, licht zilte smaak. Lekker rauw in reepjes met dipsaus, in salades of gekookt in soepen, sauzen en stoofgerechten. De bladeren kunnen ook als kruid gebruikt worden. Rijk aan vezels, mineralen en frisheid – een onmisbare groente voor een gezonde keuken.