
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN ZWARTE RIJST - 280 gr(REF : TSRM3)
Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische Japanse sojasaus, bereid volgens een eeuwenoude ambachtelijke methode. Deze gefermenteerde smaakmaker, rijk aan smaak en voordelen, is de ideale partner om je gerechten met granen, pasta, gekookte of rauwe groenten, bouillons, wokgerechten of huisgemaakte sauzen te verfijnen.
In tegenstelling tot industriële sojasauzen wordt Origami shoyu gemaakt in Japan, in de regio Shodoshima, die bekend staat om haar klimaat dat gunstig is voor natuurlijke lactofermentatie. De saus bevat gestoomde biologische sojabonen, geroosterd volkoren tarwe, zeezout en koji (natuurlijke ferment), en rijpt 18 tot 24 maanden in houten vaten van Japanse ceder (Suji).
Dit langdurige proces geeft de saus een complex aroma, een diepe umami-smaak en een betere verteerbaarheid dankzij de actieve natuurlijke enzymen.
Rijk van smaak maar minder belastend dan zout, is shoyu een smakelijk en evenwichtig alternatief om je gerechten op smaak te brengen, met minder impact op de nieren.
Bevat tarwe.
(REF : TSRM3)
(REF : JSMSHS)
(REF : CLGOM1)
(REF : JTT9)
(REF : JMH1)
(REF : JSA12)
(REF : JSK3)
(REF : JMR6)
(REF : JMR1)
(REF : JSMSBP)
(REF : JSIF)
(REF : JSKG)
(REF : JSMSGT)
(REF : JSR1)
(REF : JSPR)
(REF : TSRM2)
De Origami shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder schadelijk voor de nieren). Rijk aan actieve bestanddelen waardoor hij ook zorgt voor een betere vertering. De shoyu wordt gemaakt volgens aloude methodes in Japan, in tegenstelling tot de artificiële sojasauzen. De kwaliteit komt vooral van de melkzuurfermentatie van de sojabonen en de volle tarwe met het natuurlijk koji ferment gedurende 18 tot 24 maanden in acaciavaten, met respect voor het natuurlijke ritme van de seizoenen. Bevat tarwe.