Origami Tamari BIO – Ambachtelijke Japanse sojasaus, gerijpt in cederhouten vatenDe Origami Tamari is een ambachtelijke sojasaus van uitzonderlijke kwaliteit, geproduceerd in Japan door dezelfde familie sinds 9 generaties. Volgens traditionele methoden wordt deze tamari op natuurlijke wijze gefermenteerd gedurende 18 tot 24 maanden in vaten van cederhout, wat zorgt voor een diepe en unieke smaak.Tamari is geconcentreerder dan shoyu en vormt een gezond en smaakvol alternatief voor zout, perfect om granen, groenten (rauw of gekookt), wokgerechten of bouillons op smaak te brengen. Rijk aan actieve natuurlijke fermenten uit koji, draagt deze saus bij aan een betere spijsvertering. Bovendien is hij glutenvrij en dus geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet.In tegenstelling tot industriële sojasauzen wordt de Origami Tamari met de hand gemaakt in een kleine, ambachtelijke Japanse brouwerij, waar het recept al generaties lang onveranderd wordt doorgegeven.De troeven van Origami Tamari: Ambachtelijke BIO sojasaus geproduceerd in Japan Gerijpt in cederhouten vaten gedurende 18 tot 24 maanden Recept onveranderd sinds 9 generaties Glutenvrij, rijk aan natuurlijke fermenten Natuurlijk alternatief voor zout, voor een gezonde en smaakvolle keuken
Origami Tamari BIO – Ambachtelijke Japanse sojasaus, gerijpt in cederhouten vatenDe Origami Tamari is een ambachtelijke sojasaus van uitzonderlijke kwaliteit, geproduceerd in Japan door dezelfde familie sinds 9 generaties. Volgens traditionele methoden wordt deze tamari op natuurlijke wijze gefermenteerd gedurende 18 tot 24 maanden in vaten van cederhout, wat zorgt voor een diepe en unieke smaak.Tamari is geconcentreerder dan shoyu en vormt een gezond en smaakvol alternatief voor zout, perfect om granen, groenten (rauw of gekookt), wokgerechten of bouillons op smaak te brengen. Rijk aan actieve natuurlijke fermenten uit koji, draagt deze saus bij aan een betere spijsvertering. Bovendien is hij glutenvrij en dus geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet.In tegenstelling tot industriële sojasauzen wordt de Origami Tamari met de hand gemaakt in een kleine, ambachtelijke Japanse brouwerij, waar het recept al generaties lang onveranderd wordt doorgegeven.De troeven van Origami Tamari: Ambachtelijke BIO sojasaus geproduceerd in Japan Gerijpt in cederhouten vaten gedurende 18 tot 24 maanden Recept onveranderd sinds 9 generaties Glutenvrij, rijk aan natuurlijke fermenten Natuurlijk alternatief voor zout, voor een gezonde en smaakvolle keuken