
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTAZIJN - 2 L(REF : JSVR6)
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teriyaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.
(REF : JSVR6)
(REF : JSUB1)
(REF : JMSH1)
(REF : JSPU3)
(REF : JSMSBP)
(REF : JTT6)
(REF : JSW1)
(REF : JPB)
(REF : JSA12)
(REF : JTM5)
(REF : JSS2)
(REF : JSM3)
(REF : CLUM1)
(REF : CLSN)
(REF : CLRN1)
(REF : TSRM3)
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teriyaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.