WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO
- 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten smaak. Ideaal om sauzen voor dips of salades te maken, of in aardappelpuree of soep ter vervanging van melk. Ideaal voor zoet-zoute bereidingen.Suggestie: oplossen in een beetje water en toevoegen aan gestoomde groenten zoals prei, broccoli, groene bonen.De miso is gepasteuristeerd om een langere houdbaarheid te kunnen garanderen.
Ingrediënten
rijst (45%), hele sojabonen (25%), water, zeezout.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...
japanse-en-macrobiotische-prod
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS
- 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...
japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI SEASONING SAUS
- 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...
japanse-en-macrobiotische-prod
YUZUSAP
- 100 ml
Het delicate yuzu-sap heeft een uniek aroma tussen limoen en mandarijn. Yuzusap is een typische smaakmaker uit de Japanse keuken, die vooral wordt...
japanse-en-macrobiotische-prod
YUZU PONZU
- 150 ml
We zijn verheugd om een opwindende nieuwe toevoeging aan ons assortiment sauzen en smaakmakers aan te kondigen; Biologische Yuzu Ponzu. Het is een...
japanse-en-macrobiotische-prod
RIJSTMISO MET MINDER ZOUT
- 270 gr
De Organic White Miso is gemaakt volgens een oud familierecept in de Japanse prefectuur Nagano en biedt een heerlijke balans tussen hartig en zoet...
japanse-en-macrobiotische-prod
INSTANT MISO SOEP ZEEWIER
- 4x10 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...
japanse-en-macrobiotische-prod
WASABI POEDER
- 25 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 4 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN
- 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...
japanse-en-macrobiotische-prod
SKINNY SOBA SOMEN BOEKWEIT TARWE
- 200 gr
De soba noedels zijn gemaakt van een mengeling van boekweitmeel en tarwemeel. Ze hebben een gladde en zachte textuur en een subtiele notensmaak....
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU
- 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS
- 250 ml
De Origami tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN MIKAWA
- 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...
‹ ›
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten smaak. Ideaal om sauzen voor dips of salades te maken, of in aardappelpuree of soep ter vervanging van melk. Ideaal voor zoet-zoute bereidingen.Suggestie: oplossen in een beetje water en toevoegen aan gestoomde groenten zoals prei, broccoli, groene bonen.De miso is gepasteuristeerd om een langere houdbaarheid te kunnen garanderen.