BRUINE RIJSTMISO IN ZAKJE
- 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft vergelijkbare eigenschappen met gerst miso maar heeft een licht zoetere smaak. Ideaal om licht te koken.
Ingrediënten
Volle sojabonen (47%), gefermenteerde rijst (33%), zeezout, water.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS
- 250 ml
Origami Tamari BIO – Ambachtelijke Japanse sojasaus, gerijpt in cederhouten vatenDe Origami Tamari is een ambachtelijke sojasaus van uitzonderlijke...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA CHILI
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
SENGIRI DAIKON GEDROOGD
- 100 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...
japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO
- 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...
japanse-en-macrobiotische-prod
ZWARTE RIJST NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...
japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE
- 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN MIKAWA
- 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEPEKELDE DAIKON TAKUAN
- 200 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...
japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS
- 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI
- 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI YAEMON SOJASAUS
- 150 ml
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJSTAZIJN
- 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....
japanse-en-macrobiotische-prod
PICKLED DAIKON
- 100 gr
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op...
‹ ›
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in eiken vaten. Rijst miso heeft vergelijkbare eigenschappen met gerst miso maar heeft een licht zoetere smaak. Ideaal om licht te koken.