Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen en bezit 80% eiwitten meer en 25% minder zout dan rijst miso of gerst miso. Geproduceerd door ambachtslui en gerijpt tot 3 jaar in ceder vaten. Deze ongepasteuriseerde miso zit vol enzymen die de vertering helpen en het lichaam alkaliseren. Ondanks zijn sterke, geconcentreerde smaak kan deze miso gebruikt worden als smaakmaker voor uw gerechten. Ideaal voor tofu en tempeh.
Ingrediënten
hele sojabonen (65%), water, zeezout, geroosterd gerstmeel.
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen en bezit 80% eiwitten meer en 25% minder zout dan rijst miso of gerst miso. Geproduceerd door ambachtslui en gerijpt tot 3 jaar in ceder vaten. Deze ongepasteuriseerde miso zit vol enzymen die de vertering helpen en het lichaam alkaliseren. Ondanks zijn sterke, geconcentreerde smaak kan deze miso gebruikt worden als smaakmaker voor uw gerechten. Ideaal voor tofu en tempeh.