Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op de traditionele wijze gemaakt zonder toevoeging van kleurstoffen of additieven. Hij wordt " Takuan" genoemd in het Japans, naar de Boeddhistische priester die het uitgevonden heeft. Het is simpelweg daikonwortel gepekeld in rijstzemelen. Rijk aan vitamine B en lactobacillen. Gepekelde daikon wordt vaak gemaakt in traditionele Japanse gezinnen tijdens de herfst en gegeten in de winter. De Clearspring gepekelde daikon wordt al eeuwen volgens deze authentieke methode gemaakt.Gepekelde daikon wordt meestal geserveerd als bijgerecht bij misosoep, rijst of nori-maki. Je kunt het ook eten op een sandwich ter vervanging van augurken. Ook te gebruiken bij olierijke gerechten omdat het een vettere maaltijd in balans brengt.
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op de traditionele wijze gemaakt zonder toevoeging van kleurstoffen of additieven. Hij wordt " Takuan" genoemd in het Japans, naar de Boeddhistische priester die het uitgevonden heeft. Het is simpelweg daikonwortel gepekeld in rijstzemelen. Rijk aan vitamine B en lactobacillen. Gepekelde daikon wordt vaak gemaakt in traditionele Japanse gezinnen tijdens de herfst en gegeten in de winter. De Clearspring gepekelde daikon wordt al eeuwen volgens deze authentieke methode gemaakt.Gepekelde daikon wordt meestal geserveerd als bijgerecht bij misosoep, rijst of nori-maki. Je kunt het ook eten op een sandwich ter vervanging van augurken. Ook te gebruiken bij olierijke gerechten omdat het een vettere maaltijd in balans brengt.