VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte streek van Italië. Deze rijst lijkt veel op de Japonica rijst die in Japan gebruikt wordt om sushis te maken. Kookinstructies: Was 1 kop (250gr) volle sushi rijst in koud water en spoel af. Doe de rijst in een pan met 2 bekers (540ml) koud water. Laat 30 minuten weken. Breng de rijst aan de kook. Dek af met een deksel en laat de rijst 40 minuten op een laag vuur sudderen tot al het water geabsorbeerd is. Verwijder de pan van het vuur en laat het deksel op de pan voor 10 minuten. Om heerlijke sushis te maken kan u ook de volgende kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken van het Clearspring gamma: tamari of shoyu, rijstazijn, mirin, sushi nori, wasabipoeder, sushi gember en het sushi matje om de sushis te rollen.
VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte streek van Italië. Deze rijst lijkt veel op de Japonica rijst die in Japan gebruikt wordt om sushis te maken. Kookinstructies: Was 1 kop (250gr) volle sushi rijst in koud water en spoel af. Doe de rijst in een pan met 2 bekers (540ml) koud water. Laat 30 minuten weken. Breng de rijst aan de kook. Dek af met een deksel en laat de rijst 40 minuten op een laag vuur sudderen tot al het water geabsorbeerd is. Verwijder de pan van het vuur en laat het deksel op de pan voor 10 minuten. Om heerlijke sushis te maken kan u ook de volgende kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken van het Clearspring gamma: tamari of shoyu, rijstazijn, mirin, sushi nori, wasabipoeder, sushi gember en het sushi matje om de sushis te rollen.