BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan. Een keer terug aan de kook, op middelmatig vuur zetten. 4-5 minuten laten koken. De noedels afgieten en schrikken in koud water.
Ingrediënten
boekweitmeel, zoete aardappelmeel, water.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO
- 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN SHOYU SOJASAUS
- 210 gr
Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten....
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS
- 5 kg
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI
- 200 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE RIJST
- 380 gr
Rijst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI
- 1 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
MISO SOEP PASTA ZEEWIER
- 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze miso pasta met zeewier heeft een meer uitgesproken smaak dan miso soep in...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI AZIJN
- 150 ml
Deze zure en zoute smaakmaker is een sap dat bekomen werd door Japanse umeboshipruimen te pekelen. Een heel veelzijdige smaakmaker die een...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA CHILI
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....
japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU
- 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...
japanse-en-macrobiotische-prod
UDON TARWE NOEDELS BREED
- 200 gr
Deze brede udon noedels met tarwe hebben dezelfde fijne textuur en volle smaak als de dunne noedels. Versgemalen lichttarwe meel wordt er voor de...
japanse-en-macrobiotische-prod
YOMOGI MOCHI BIJVOET
- 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU ROYAL
- 1 kg
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...
japanse-en-macrobiotische-prod
SILKEN TOFU TETRA PACK
- 300 gr
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en...
‹ ›
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan. Een keer terug aan de kook, op middelmatig vuur zetten. 4-5 minuten laten koken. De noedels afgieten en schrikken in koud water.