Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde smaak.Gebruik: Laat de zeewier gedurende 3 minuten in water weken, het zeewier zal verdriedubbelen. Het gedroogd zeewier rechtstreeks toevoegen aan groentegerechten, salades, soepen.
Ingrediënten
Wakame (Undaria pinnatifida)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST BREDE NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...
japanse-en-macrobiotische-prod
ZWARTE RIJST NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...
japanse-en-macrobiotische-prod
GINGER PICKLE
- 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...
japanse-en-macrobiotische-prod
BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...
japanse-en-macrobiotische-prod
SILKEN TOFU TETRA PACK
- 300 gr
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en...
japanse-en-macrobiotische-prod
WITTE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 270 gr
Miso wordt van nature donkerder met de tijd; dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Miso is een levend product en door voortdurende fermentatie...
japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS
- 500 ml
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...
japanse-en-macrobiotische-prod
TAKUAN SCHIJFJES
- 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA CHILI
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-prod
YOMOGI MOCHI BIJVOET
- 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS
- 1 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN ZWARTE RIJST
- 280 gr
Heeft het potentiel om ver boven zijn toch al zeer populaire broer (zwarte rijstnoedels) uit te groeien. De zwarte rijst maakt de ramen uniek en...
‹ ›
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde smaak.Gebruik: Laat de zeewier gedurende 3 minuten in water weken, het zeewier zal verdriedubbelen. Het gedroogd zeewier rechtstreeks toevoegen aan groentegerechten, salades, soepen.