Hijiki is een zwart zeewier met een uitgesproken smaak, die veel mineralen bevat . 20 minuten laten weken in water en nadien sauteren of laten sudderen met groenten.
Ingrediënten
hijiki (Sargassum fusiforme)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI
- 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
NIGARI
- 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....
japanse-en-macrobiotische-prod
WASABI POEDER
- 25 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...
japanse-en-macrobiotische-prod
GLUTENVRIJE TERIYAKI
- 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...
japanse-en-macrobiotische-prod
RAMEN BRUINE RIJST
- 280 gr
Populair en trendy product, mooie en flexibele structuur. Heel goede aanvulling met andere Japanse/oriëntaalse producten en in tegenstelling tot de...
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS
- 1 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMI BOUILLON
- 4x28 gr
Een miso bouillon van volle rijst gecombineerd met de beste groenten. Te gebruiken als smaakmaker in al uw bereidingen: soepen, sauzen, groenten,...
japanse-en-macrobiotische-prod
TERIYAKI SOJASAUS
- 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI
- 200 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE ZWARTE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige zwarte rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO
- 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU GRIJS
- 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...
japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI DAIKON GEDROOGD
- 30 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...
‹ ›
Hijiki is een zwart zeewier met een uitgesproken smaak, die veel mineralen bevat . 20 minuten laten weken in water en nadien sauteren of laten sudderen met groenten.