SOBA 100% BOEKWEIT NOEDELS - 200 gr

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JPS1
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 5021554987949
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

De 100% boekweit soba noedels hebben een zeer rijke notensmaak en een meer korrelige textuur dan soba met tarwe erbij. Ideaal voor gebruik in een bouillon, of in een wokschotel. Zonder gluten.Bereding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 5 à 7 minuten zachtjes koken en spoel af met koud water.


Ingrediënten
volle boekweitmeel

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI - 200 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEPEKELDE DAIKON TAKUAN - 200 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSPR)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE MISO BOUILLON PASTA - 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze witte miso pasta met zeewier heeft een zachtere en lichtere smaak. Zeer...

(REF : JSMSBP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BIFUN (ENGELENHAAR) WITTE RIJST - 150 gr
Bifun zijn zeer fijne rijstnoedels die volledig uit rijstzetmeel bestaan. Ze worden in soepen en salades gebruikt. Zonder glutenBereiding: aan...

(REF : JPB)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RIJSTAZIJN - 250 ml
Japans product. Bevat geen conserveringsmiddel, waardoor er zich een onschadelijk bezinksel kan vormen. Koel en donker bewaren.

(REF : JSVR4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...

(REF : PCG)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE HAVER - 360 gr
Haver amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM31)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...

(REF : JTM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in ceder vaten. Rijst miso heeft...

(REF : JMR1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU - 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....

(REF : JSZF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UME PARELS - 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...

(REF : JSCU2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN - 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...

(REF : JSM5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPSS)