SENGIRI DAIKON GEDROOGD
- 100 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen, samen met kombu gekookt heeft het een krachtige werking. Om het te gebruiken in water laten weken gedurende 30-45 minuten, het overtollige water uitgieten (eventueel voor een bouillon gebruiken), laten sudderen of fruiten met andere groenten.
Ingrediënten
gedroogde daikon (gedroogde Japanse radijs).
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU ROYAL
- 1 kg
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA
- 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
KOMBU-SHIITAKE DASHI
- 100 gr
Kombu dashi met shitake is een Japanse bouillon. Hij is gemaakt van gedroogde kombu zeewier en shitake champignon.
japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTAZIJN
- 2 L
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....
japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI
- 10 kg
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...
japanse-en-macrobiotische-prod
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-prod
YUZUSAP
- 100 ml
Het delicate yuzu-sap heeft een uniek aroma tussen limoen en mandarijn. Yuzusap is een typische smaakmaker uit de Japanse keuken, die vooral wordt...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE ZWARTE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige zwarte rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA GEMBER
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE SEITAN PLAT ITA FU
- 130 gr
Ita Fu is een gedroogde seitan in lange platte vellen waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld. Het...
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 25 kg
Arrow root (Maranta arundinacea) "pijl wortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS
- 250 ml
Origami Tamari BIO – Ambachtelijke Japanse sojasaus, gerijpt in cederhouten vatenDe Origami Tamari is een ambachtelijke sojasaus van uitzonderlijke...
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 300 gr
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
‹ ›
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen, samen met kombu gekookt heeft het een krachtige werking. Om het te gebruiken in water laten weken gedurende 30-45 minuten, het overtollige water uitgieten (eventueel voor een bouillon gebruiken), laten sudderen of fruiten met andere groenten.